Login / Subscribe

Language: English | Nederlands | Franšais | Italiano | Espa˝ol | Euskara

Login / Subscribe   
News and Media > News

 
'Manx Missile' ook in AustraliŰ
Posted by: DZI (16 November 2010 18:39)

De Tour Down Under (18 - 23 januari 2011) belooft een spektakel te worden voor de liefhebbers van sprints. Nog nooit hebben zich zˇ vroeg in het seizoen alle sprinttoppers verzameld, nu bekend is geworden dat ook Manxman Mark Cavendish voor HTC-Highroad deel zal nemen.

Met de komst van de 'Manx Missile' is de organisatie verzekerd van een top sprintveld nu de - op papier - drie snelste sprinters ter wereld (Cavendish, Greipel en Farrar) aan hun wedstrijd zullen meedoen. De startlijst kan nog mooier worden natuurlijk, al heeft bijvoorbeeld Tom Boonen al laten doorschemeren in de Ronde van Gabon zijn seizoenstart in te luiden. Het zal ook de eerste keer zijn dat de voormalig teamgenoten Greipel en Cavendish het gevecht aangaan.

HTC-Highroad start sowieso met een uitstekend team. Naast Mark Cavendish zullen ook 'thuisrijders' Matt Goss en Mark Renshaw aanwezig zijn. Bert Grabsch, Bernard Eisel, Danny Pate en Hayden Roulston maken de selectie compleet. Het zal niet als verrassing overkomen dat manager Rolf Aldag zowel ritoverwinningen als eindwinst op de korrel heeft voor Down Under: "De Santos Tour Down Under is een belangrijke seizoenstart voor ons en we starten niet voor niets met een sterk team. De motivatie van een paar vroege overwinningen neem je het eerste deel van het seizoen mee en zou het harde werk gedurende de winterperiode meer dan terugbetalen."
Source: Tour Down Under press service


Links: Mark Cavendish, Tour Down Under 2011

Comments
No comments posted
 

--- advertisement ---