Login / Subscribe

Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español | Euskara

Login / Subscribe   
News and Media > News

 
UCI maakt de 18 ProTeams bekend
Posted by: DZI (22 November 2010 22:36)

De UCI heeft vandaag de volledige lijst van UCI ProTeams bekend gemaakt, in tegenstelling tot het nieuws dat dit op 10 December zou gebeuren. Het is nu duidelijk dat Geox-TMC het toch zonder de begeerde licentie moet doen. Naast Geox moet ook Cofidis toezien op een afwijzing voor de hoogste divisie ten gunste van AG2R, ondanks de hogere positie op de UCI-ranking.

De teams die nu geregistreerd staan met een nog lopende licentie zijn: AG2R, Katusha, Lampre-ISD, Quick Step, Saxo Bank Sungard en Team RadioShack. Omega Pharma - Lotto, Rabobank, Team Sky en Garmin-Cervélo waren al verzekerd van een plaats in de hoogste divisie van het fietsen.

Euskaltel heeft een licentie voor twee jaar bemachtigd, terwijl Astana en nieuwelingen Movistar en Vacansoleil tot en met 2013 gelicenceerd zijn. Tenslotte hebben BMC, HTC-Highroad, Liquigas-Cannondale en het Luxemburg Pro Cycling project een licentie voor vier jaar in de wacht gesleept. Voor BMC en Vacansoleil betekent dit een regelrechte promotie vanuit de Professional-Continental divisie. Die lijst wordt nu op 10 December bekend gemaakt.
Source: UCI

Comments
No comments posted
 

--- advertisement ---