Login / Subscribe

Language: English | Nederlands | Franšais | Italiano | Espa˝ol | Euskara

Aanmelden   
Wordt Donateur

Deze wedstrijd special en onze andere competitie- en websites zijn alleen mogelijk door de hulp van vrijwilligers. Deze vrijwilligers investeren vele uren ten bate van onze community; zij leveren onder andere wedstrijd- en etappe beschrijvingen, voorbeschouwingen, en dat alles in minstens twee talen. Verder worden de startlijst prognoses van alle wedstrijden voortdurend geŘpdate en er wordt gezorgd voor een snelle invoering en verwerking van de uitslagen.

Geen inschrijfgeld berekenen en slechts beperkte inkomsten uit reclame activiteiten, betekent echter wel dat we er alleen voorstaan als het gaat om de kosten van onderhoud aan servers, de hosting en de grote hoeveelheden aan dataverkeer elke maand.

Gelukkig zijn er een aantal leden die ons financieel ondersteunen via een vrijwillige bijdrage en op die manier helpen de kostenlast te verlichten. Dus als jij het gebruik van deze website waardeert en je wil ons helpen om deze service te blijven bieden? Dat kan als je een donatie via PayPal doet.

Bij voorbaat bedankt voor je hulp!Vrijwillige donatie

Vind je het leuk om onze website te gebruiken en wil je dit initiatief ondersteunen? Dan kan je helpen door een donateur te worden. Bepaal voor jezelf wat het gebruik van deze wedstrijd special voor JOU waard is, doneer dan dat bedrag.

Gebruik PayPal of je Creditcard
Als je een PayPal account hebt kan je je donatie aan Remar(c)able concepts and Solutions overmaken. Zelfs als je geen PayPal account hebt kan je de PayPal faciliteiten gebruiken met jouw creditcard.

Klik nu op onderstaande button om een donatie te doen