Login / Subscribe

Language: English | Nederlands | Franšais | Italiano | Espa˝ol | Euskara

Login / Subscribe   
Riders Profile: Peter Van Petegem


Interviews (13)
Videos (9)
1 Fans



Palmares

18 One-day-race wins
2003 Paris - Roubaix CDM
2003 Ronde van Vlaanderen CDM

2002 Driedaagse van De Panne - Koksijde 2.2
2002 Omloop Het Volk/Nieuwsblad 1.1

2001 GP d┤Isbergues 1.2
2001 Kuurne-Bruxelles-Kuurne 1.2

2000 GP d┤Isbergues 1.2
2000 Amsterdam Derny Race

1999 Ronde van Vlaanderen CDM
1999 Driedaagse van De Panne - Koksijde
1999 E3 Prijs Vlaanderen 1.1

1998 Omloop Het Volk/Nieuwsblad

1997 Kampioenschap van Vlaanderen
1997 Omloop Het Volk/Nieuwsblad
1997 Trofeo Alcudia

1996 Trofeo Luis Puig

1994 Scheldeprijs Vlaanderen

1991 Internationale Wielertrofee Jong Maar Moedig I.W.T.



5 Criterium wins
2007 Dernycriterium 's-Gravenwezel NE
2007 Dernycriterium Wilrijk NE

2003 Profronde van Made
2003 Amstel Curašao Race

1999 Gouden Pijl Emmen



2 Stage wins
2002 Tour de la RÚgion Wallonne 5 2.3

2001 Paris - Nice 2 2.HC



6 Days leader of the race
2002 Driedaagse van De Panne - Koksijde 3b 2.2

2001 Paris - Nice 5 2.HC
2001 Paris - Nice 4 2.HC
2001 Paris - Nice 3 2.HC
2001 Paris - Nice 2 2.HC

1999 Driedaagse van De Panne - Koksijde 3b











--- advertisement ---